Avea Aboneleri Şikayet ve Çözüm Hattı

Avea Aboneleri Şikayet ve Çözüm Hattı

avea-sikayet-hatti 2004 yılından beri iletişim sektöründe hizmet veren Avea, Türkiye’nin ilk ve tek GSM 1800 operatörüdür. Şirketin 2012 üçüncü çeyrek sonuçlarına göre 13.2 milyon abonesi bulunuyor. Avea, Türkiye’nin en genç ve dinamik mobil iletişim operatörüdür. Her geçen gün büyüyen “Avea” markası özellikle yeni nesil tarafından tercih ediliyor. 202 ülkede 662 operatörle uluslararası dolaşım anlaşması bulunan Avea, 3000’e yakın çalışanı bulunuyor. GSM sektörünün operatörü olan Avea ş Bankası ve Oger Telekom ortaklığına aittir. Türk Telekom’un %55 hissesine sahip olan Oger Telecom’un Avea’daki hisse oranı %89,99’dur. Avea’nın geri kalan %10,01’lik hissesi İş Bankası’na aittir. Avea bireysel ve kurumsal hatları ile vatandaşların iletişim hizmetleri almasını sağlıyor. Faturalı, faturasız, kamu, yurt dışı paketleri arasından kullanımına en uygun olanı seçenler iletişim ayrıcalıklarından yararlanır. Avea internet paketleri de farklı seçeneklerde sunuluyor. Avea cihaz kampanyaları abonelere uygun seçeneklerde tarifeye ek ödeme imkanı ile fırsatlar sunuyor. Eğer Avea hizmetlerinden yararlanıyorsanız yukarıdaki konulardan bir, ya da birkaçı ile ilgili bazı istek ve şikayetleriniz olabilir. Avea ile ilgili en çok fatura sorunları, kotalı internet paketlerinde kota aşımı problemleri, tarife değişikliği, paket değişikliği gibi konularda şikayetler geliyor. Bu konulardaki taleplerinizi iletmek ve çözüm sağlanması ile ilgili beklentilerinizi bu platformdan duyurabilirsiniz. Avea iletişim hizmetleri ile ilgili şikayetlerinizi nereye, nasıl bildireceğinizi bilmiyor musunuz? Avea kullanıcılarının şikayetleri ve çözümleri için Avea Şikayet bildirme birimine aşağıdaki yollarla ulaşabilir, şikayetlerinizi dile getirebilirsiniz. Böylece en kısa sürede geri dönüş alabilirsiniz! Not: Bazı konular bizim tarafımızdan değil Müşteri Hizmetleri ya da Teknik Birimler tarafından çözülebilecek durumda olmaktadır. O nedenle sorunlarınıza hızlı çözüm bulabilmeniz için sizleri diğer kanallara yönlendiriyor olacağız.


[tabs]
[tab title=”Özel Şikayet Numarası“]
Avea şikayetleriniz müşteri hizmetlerine bağlanmadan çözmek isteyenler aşağıdaki direkt şikayet hattını arayabilir, anında şikayetini bildirebilir.

NOT: Santralden kendinizi direkt şikayet bildirme birimine bağlatabilirsiniz. Avea Faturalı Hatlarla ilgili Soru, Sorun ve Şikayetleriniz
[/tab]
[tab title=”Telefon“]
Avea hatlı cep telefonunuzdan 500, Sabit telefonunuzdan 444 1 500
[/tab]
[tab title=”Faks“]
0212 478 68 78 – 0212 460 27 57 – 0212 460 14 42
[/tab]
[tab title=”E-posta“]
www.avea.com.tr
[/tab]
[tab title=”Mektup“]
Abdi İpekçi Cad. No:75 34367 Maçka, İstanbul
[/tab]
[tab title=”Avea Forum“]
Avea destek sayfasından avea foruma bağlanabilirsiniz.
[/tab]
[/tabs]

 


Bir önceki yazımız olan Şubat Önemli Günleri başlıklı makalemizde Şubat, Şubat ayı Önemli Günleri ve Şubattaki Önemli Günler hakkında bilgiler verilmektedir.


ZİYARETÇİ YORUMLARI - 42 YORUM
  1. ATIF DOAĞN diyor ki:

    BU AVEA HAKKINDA YOKMU İLGİLENEN YOKMU DEVLET BU KADARMI ACİZ BİR ÜLKEMİZ VAR ADAMLAR MÜŞTERİYELE ANLAŞIYOR. TARİFE KONUSUNDA ONDAN SONRA ANLAŞMAYLA ALAKASI OLMAYAN ÜCRETLER GELİYOR. YANİ İNSANLARI BU KADAR ZOR DURUMA SOKMANIN ALEMİ NE YOKMU DEVLET KİMİ MUAATTAP ALICAĞIZ

  2. erdal diyor ki:

    ben 7 yıllık avea müşterisiyim 3 hattım var normalde 45-50 tl gelmesi gereken faturam 213 tl geldi aradım müşteri temsilcisini 176 mms göndermişsiniz diyor ben 15/10/2013 günü bir cümlelik bayram mesajı gönderdim arkadaşlara benim 1000 masaj hakkık var ben mms değil sms gönderdim hakkımı istiyorum yoksa tüketici haklarına müracaat edecem ve hatlarımı başka operatöre taşıyacam bu haksızlığı giderin

  3. murat çakıcı diyor ki:

    Sayın yetkili, yıllardı aboneniz olup, faturalarımı zamanıdan önce ödemekteyim. Ancak, 5. -Tl karşılğı 100 sms aldım ve 100 sms tamamını kullanmadığım halde faturama sms bedeli olarak 23.50.-TL yansıdı. Bunun sebebini öğrenmek istiyorum. Saygılarımla

  4. salih diyor ki:

    avea hattı olarak bulunduğumuz yer turistik yer olmasına rağmen net konuşamıyoruz,konuşurken kesilme yaşıyoruz ,en yakın baz istasyonu 4-5 km. olmasına rağmen evin içinde konuşulmuyor.bu sebeple burada devamlı çalışan personel mecburen turkcel hattı kullanıyorlar..!ilgililere duyurulur…

  5. samet diyor ki:

    hattıma on lira yükkkledim veee birden 5.60 tl bşa gitti

  6. serhat bağcı diyor ki:

    yokmu bızım sorunumuzla ılgılenecek yetkılı bırılerı!!!

    !kazım dırık mah.252 sok n:41 bayraklı / ızmır.

    vermıs oldugum adres ve cıvarında avea cekmıyor.dıger operatörlerde sorun yok sadece avea cekmıyor.izmırın orta yerınde sebeke yok ve kımse ılgılenmıyor o kadar şikayette bulunmammıza ragmen…bı care bulun artık bu sorunaa.yetkılılere duyurulur..iyi çalışmalar

  7. BİLALBİLAL GÖKÇE diyor ki:

    AVEA GALİBA SAHİPSİZ NEDEN DERSENİZ 08/01/2014 TARİHİNDEN İTİBAREN 3-4 DEFA MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM 2 DEFA İMEİL ATTIM HALEN ARAYAN SORAN ,BANA DÖNÜŞ YAPAN YOK ÇOK ÜZÜCÜ BİR OLAY

  8. FAZLI BALCI diyor ki:

    4 GÜN ÖNCE YİNE YAZMIŞTIM.19 TL GELMESİ GEREKEN FATURAM 45 TL GELDİ.MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARIYORUM.BENİ OYALIYORLAR.YOK ŞÖYLEDİR YOK BÖYLEDİR DEYİP DURUYORLAR.KİMİ KANDIRIYORLAR.BUNLARIN HEPSİ ÜÇ KAAT.LANET OLSUN AVEA YA .HİÇ Mİ İNSAN YOK BUNLARA CEVAP VEREBİLECEK .VATANDAŞ MAĞDUR .KULLANILIYOR.PARALARI CEPLERİNDEN ÇEKİLİYOR.HERKES AVEA DAN ŞİKAYETÇİ.BU ŞİRKETİN YÖNETİCİLERİ BU YORUMLARI OKUMUYORLAR MI ?NEREDE ONLAR?VATANDAŞIN SESİNE BİRAZ OLSUN KULAK VERİN.HAKKIMI HELAL ETMİYORUM…

  9. muharrem611@hotmail.com.tr diyor ki:

    Sayin avea bayi bana samsung galaks mini 4 yerine samsung duos 8552 telefon vermişdir faturama 62 tl yansiyo şikayette bulundum ama muşteri hizmetleri onu hakli buldu

  10. Merve diyor ki:

    avea sınırsız sosyal medya paketi kullanıyorum pakti yapalı bir hafta oldu ilk bir hafta internete girebiliyodum ama şimdi giremiyorum paketim olduğu halde neden böyle oluyor

  11. MUSTAFA YAZICI diyor ki:

    Aylık 50.00 karşılığında her yöne kontrollü seç 1500 dakika paketiyle avea hattı aldım. ilk ay 50.00 faturam geldi ödedim. İkinci ay 400.00l fatura gelince avea genel merkezi arayıp durumu izah ettim. Aldığım cevap ise bayii sözleşmeye seç 1500 dakika paketi yazmış. avea genel merkezin açıklamasına göre kontrollü seç 1500 yazması gerekiyormuş.
    tekrar bayiden hatalı olduğuna dair bir dilekçe fakslattım. cevap siz ödeme yapın biz paranızı geri iade edicez oldu.avukata vermişler ödeme emri geldi bakalım bu işin sonu ne olacak.üstelik elimde hattı aldığım bayinin verdiği sim kart kitapçığının üzerinde de kontrollü seç ibaresiyle barkotta elimde. bayiyi ve aveayı savcılığa bildirmekmi gerekiyor

  12. sefer diyor ki:

    27.01.2014 de numaramı her yöne 500 dk.5000 sms.ve 2gb. internet paketini almak için taşıdım. aynı gün akşamı 18.31 itibarı ile 30 tl. yükledim. akabinde SUPER FIRSAT ve ilgili TC. numarasını 4545 e gönderdim. bana cevaben gelen sms.de tebrikler woops a hoşgeldin diyordu. sonra 30 tl. kesildi. kesinti sonrası ilgili paket gelmedi. hatta hattıma tanımlı hiç bir paket gelmedi.defalarca müşteri hizmetlerini aradım.hep aynı şeyler oldu şikayetinizi oluşturduk. araştırılıp size bilgi verilecek dediler.27.02.2014 de tam 1 ay sonra bana cevaben bir yetkili bana siz internete girmişsiniz dediler.şiddetle itiraz ettim.döküman istedim. telefonu kapattı. ısrarlı aramalar sonrası bir yetkiliye daha ulaştım. oda görüşme yapmışsınız onun için kesilmiş dediler. yine şiddetle itiraz edip döküman istedim. her iki yetkiliye de istedikleri tüm kişi ve adres bilgilerimi vermeme ragmen bu gün 27.04.2014 aradan 2 ay geçmiş bana istedigim dökümanlar gelmedi.30 tl.yi tarafıma iade etmenizi bekliyorum.

  13. leyl diyor ki:

    23.07.2014 tarihinde bir defaya mahsus ‘1GB (19 tl) süre aşımsız paketsiz internet kullanımına geçtim ve hemen ardından kullanmadan iptal etmek istedim. Artık iptalin olamayacağını fatura kesim tarihine kadar (22.08.2014) interneti 1 aylığına kullanabileceğimi söylediler.
    Mecburen hattımın veri bağlantısını da avea aracılığıyla açtırıp interneti kullandım. internet faturasını 19 tl beklerken 49 tl lik fatura çıktı. Çünkü 22.08.2014 te kullanım sona ermiş ancak farkında olmadan veri bağlantısı açık olduğundan 27.08.2014 e kadar nadir de olsa internete bağlandım. Yani toplam 5 gün (tam 5 gün de değil) faturam üzerinden internete bağlanmışım. Müşteri temsilcisi çok ısrar etmem sonucu 5 günlük kullanımın 14 MB olduğunu süre konusunda bir bilgi veremeyeceğini söyledi.(Üslübu da hoş değildi) Faturamın ayrıntısında internet kullanım süresi ve ücretiyle ilgili bir bilgi de olmadığından ücretlendirme nasıl yapılıyor hiç bir fikrim yok.
    Bu durumda 14 MB için (30 tl ) ödemiş oluyorum.(Bu hiç adil değil) Telefon faturam +49 tl internet önümüzdeki fatura döneminde yaklaşık 89 tl ödemem gerekiyor.
    10 yıldır avea kullanıyorum bu durumdan hoşnut değilim ve mağdurum.dolandırıcılık resmen

  14. hakan tingos diyor ki:

    resmen avae kontür calışıyor bir an önce kurtulmak gerek

  15. mehmet diyor ki:

    Senelerdir avea kullanıyorum ama en Son müşteri hizmetlerindeki bayan onay almadan tarifemi değiştirdi bu yuzden 3 hattımıda turkcell geçireceğim lanet olsun boyle hatta

  16. ramazan diyor ki:

    Avea hattımın üstüne aldığım lumia 820 telefonumun 2 yıllık borcu bittiğine dahil mesaj aldım 2 gün sonra yüksek faturadan dolayı hattımın
    faturasız çevirmek istedim müşteri hizmetlerini aradım hattı faturasız hata çevirmesi için talepte bulundum 25 TL ücret istediler kabul ettim ve 1 saat sonra tekrar aradılar beni iptal cezası 62 TL ücret ödeme istediler bunlar milleti dolandırmak için her fırsatı kaçırmıyorlar kabul etmedim bana kabul etmeseniz faturasıza çeviremeyiz diye cevap alıyorum bu neyin 62 TL’dir dolandırıcı Avea yasal haklarıma başvuracağım

  17. ramazan diyor ki:

    Avea hattımın üstüne aldığım lumia 820 telefonumun 2 yıllık borcu bittiğine dahil mesaj aldım 2 gün sonra yüksek aradım benden 62 tele kapatma ücreti istediler

  18. ibrahim diyor ki:

    Nasil bir rezillik bu. Anlasma yapiyorsun ve hic alakasi olmayan yuksek derecede faturalar geliyor bu tamamen hirsizliktir.

  19. Emrullah ADALMIŞ diyor ki:

    BEN 10.12.2014 TARİHİNDE BAŞKA OPERATÖRDE İKEN SİZE ESNAF 1000 TARİFESİ OLAN 19 TL İLE SÖZLEŞME YAPTIM ŞİMDİ İSE GEÇEN AY 25,00 TL GELDİ BANA GELEN DÖKÜMANIN ARKA SAYFASINDA AYLIK ÜCRETİN 30,00 TL OLDUĞU YAZIYOR BU NE ANLAMA GELİYOR BENİ BİLGİLENDİR BU KONUYU DÜZELTİRSENİZ SEVİNİRİM. YOKSA BEN GEREĞİNİ YAPACAĞIM BİLGİLERİNİZE

  20. salih diyor ki:

    Böyle operatörün allah belasını versin şerefsizler
    Anlaşmada daki üçretin mislisini gönderiyorlar kimsenin avea kullanmasını tavsiye etmiyorum arkadaşlar.avea sizizin hep çevreme ve kullanacak arkadaşdalara hiç tavsiye etmeyecem nasıl bir re

  21. abdullah diyor ki:

    Avea halka hizmetse amaci halkin yaninda olsun birmuhabiri yaka paca haksiz yere disari atan olmasin diycem ama oldu buda benim avea dan donusumum olacak sov yapan diyen biri var kendisine yapiyo bu gunahlarin altiindan kalkamiyacak dilerim her iki tetafda da cenabi ha onlara cehennemi tattirir ve tattiracakdir Allah a hesap vermekten korkun baskalarina deil

  22. olgun soysal diyor ki:

    Avea 88 tl lik internet ucreti kesmis bilgi almak icin basvurdum
    Avea aradi ve kullanmissiniz dedi. Sordum kullanilanilan miktarın detaylarını ogrenmek istiyorum ne için kullanmisim diye buradan göremiyorum dedi. Bana bi yazılı döküm gönderin dedim gönderemiyorum dedi.

    Sonuc olarak alınan ücretin hesabini veremiyorlar.

    Avea çok sıkıntılı bir operatör ve bu yüzden değiştirecem…

    1. Cemal diyor ki:

      BEN KAYSERİ DEVELİ AİNDELHÖYÜK MAHALLESİNDE YASIYORUM BUNDAN 1 hafta öncesine kadar telefonlar çok iyi çekiyodu ve internet son derece hızlıydı ama aon bir haftadır telefonlar çekmiyor internete hiç giremiyoruz biz kasaba halkı olarak bu durumdan şikayetciyiz kasabamızın 3/2 si avea kullanmaktadır ve durumdan şikayetcidir

  23. Anonim diyor ki:

    ben vadafondan AVEA ya hattımı taşıdım 1000 dakika 3000 esemes ve 1ck inte verilecekti alamadım sadece 1000 dakika ve bir ck int geldi 3000 esemes gelmedi. ilgilenende yok . bayı sahtekar ve yalancı. avea da müşteri hizmetleride ilgilenmiyor.

  24. parlak138@hotmail.com diyor ki:

    Boyle bisey olamaz ya hemi indirim veririz diye hat aldiriyorlar hemide vermiyorlar ben baska hatlarimda var onlardan vergi filan kesil miyor buna boyuna vergi kiliyorsunuz

  25. hsyn diyor ki:

    Sayın Avea yetkılılerı bu kadar attıgım maıle karsılık bır musterınıze donmek bu kadar zormu ?

  26. Ergün diyor ki:

    Konya Ankara Cd de oturuyorum.Avea çekim gücü yok zaman zaman kesiliyor.Konuşmalar yarım kalıyor.İnternet keza öyle.Şehir merkezinde bu kalite yakışır mı bir iletişim şirketine.Kendi internet sayfasına şikayet yazmak için girmeye çalıştım ulaşılmıyor.Bu nasıl ulaşılmaz bir iletişim şirketidir buradan sormak istiyorum

  27. Mürsel demirel diyor ki:

    Faturasızdan faturalıya geçiş şubelerden kolaylıkla yapılıyor ben faturalıdan faturasıza geçmek istiyorum fakat önüme bir Sürü engel koyuyosunuz illaki numaramı taşımak zorun bırakıyorsunuz bunun bana zararı yok ne diyorsunuz avea isteyin yeter siz istediniz en kısa zamanda numaramı başka hatta taşıyacağım

  28. feriduddin AYDIN diyor ki:

    Bocumu kredi kartıyla ödemek istiyorum. Sistemdeki bütün adımları hatasız uyguluyorum. Sonunda şöyle bir mesaj alıyorum: “işleminiz gerçekleştirileleyor, daha sonra tekrar deneyiniz.”

    Neden bana sorun çıkarıyorsunuz! Bu sorunu acilen çözmenizi istiyorum.

  29. Vodefon diyor ki:

    Kimseye tavsiye etmem kisitliyorlar internetini en iyisi vodefon

  30. asi diyor ki:

    Avea ya tövbe. çok üç kağıtlar ve hırsızlar olmadık şeylerle faturanı sisiriyorlar

  31. Alper Özlen diyor ki:

    Sabah Saat 10:15′ te Fakülteler mahallesi Cemal Gürsel caddesi posta kodu:06000 ANKARA/ÇANKAYA adresindeki avea bayinde bulunan Ramazan Bulut’tan 30 tl nakit vermek kaydıyla 053…. nolu hattıma 30 tl yüklettim. avea posttan yüklendiğine dair kağıtı verdi bana. 12 saat geçmesine rağmen avea kontürümü yüklemedi.tüm iletişim özgürlüğümü elimden aldılar.hiçbir iş görüşmemi yapamadım.Maddi manevi zarardayım. aveadan şikayetçiyim.Yüklediğim 30 tlnin hattıma yüklenmesini biran önce yüklenmesini istiyorum.

  32. Halime diyor ki:

    Etimesgut Eryaman da çekim yok gôrusmelerimde sorun yasiyorum, birde son gelen faturamda 50 TL sadece net parası ödeme görünüyor faturamda 27 TL cihaz almıştım toplam faturamin 81 TL olması gerekirken bu ay 135 TL diyorlar herhangi bir fiyat bilgilendirilme yapilmadi…lütfen bunu düzeltin aksi durumda benimle birlikte ailemde operatörü değiştirecek ayrıca ödeme yapmayacağım insanlari magdur etmeye hakkiniz yok resmen soygun bu saygilar

  33. Başak Doğru diyor ki:

    Kaç yıldır Avea kullanicisiyim böyle rezillik yok ya 3 aydır hep aynı internet gidiyor bi anda ardından sms gonderemiyorsun artık iyileştirme yapmanın zamanı geldi zaten çağrı merkezini ne zaman arasak bi çalıştırma oluyorda hicmi bitmiyor !!!

  34. gülşen diyor ki:

    7 yildir avea kullaniyorum bin pismanim.8 defa aradigim halde musteri hizmetlerine ulasamiyorum.boyle hizmet mi olur ,hattimi degismek istiyorum.kimseye tavsiye etmiyorum

  35. gülşen diyor ki:

    7 yildir faturali avea kullaniyorum bugun pisman oldum .musteri hizmetlerine 8 defa aramama ragmen dakikalarca bekledim ulasamadim.hattimi kesinlikle degistirecem

  36. Yılmaz Özdemir diyor ki:

    Avea
    nefret ediyorum şikayetlerimize cevap verilmiyor
    başka bir operatöre geçeceğim lanet olsun

  37. zeynep diyor ki:

    Sayın avea yetkilileri uyurken bir telefondan nasil internet kullanimi yapabiliyor bunun bjr aciklamsini istiyorum…siklayet için bile aramak gerekiyor…insaf ya sağ dün 30 lira yukledim aylardır olan vergileri aldınız anladım gece telefonla bile uğraşmadan nasıl bir kullanmak bu liralarim alındı…şok geçirdim ya…Ben yıllarca başka bir operatorle buna benzer tek bir sorun yaşadım o durumdaki tüm magduriyetlerime çözüm getirildi…bilginize ve ilginize…burda haksız bir durum var…düzeltilmesini rica ediyorum…

  38. ORHAN ÇAĞRI COŞKUN diyor ki:

    Merhaba,
    Aşağıdaki şikayetim önemlidir lütfen detaylı inceleme yapıp bana ivedi detaylı yanıt veriniz, bir müşterinize böyle mi davranıyorsunuz?!!:
    Ben Teknosa Mobil avea hattı kullanıyorum. Türk Telekom altyapısı vardır bu kullandığım hatta. Türk Telekom un da bu yazdığım şikayete çözüm bulması istenmiştir. Ben paketimin dışında bir kullanım yapmama rağmen bana çok fazla tutarda bir fatura gelmiştir. Fatura tutarı yanlıştır 217 TL OLAMAZ! Ne Avea dan Ne de TeknoSA dan henüz bir net sonuç alamadım. Bendeki numara Teknosa Mobil hattıdır. Ama maalesef bana kalan haklarımı bitmeden haber vermiyorsunuz, aynı gün içinde çok yanlış şekilde saat verip aksam 10 a kadar ödeme yapmazsanız hattınızı kapatır diye mesaj atıyorsunuz. saat 10 da da değil ertesi gün hattımı kullanıma tamamen kapatıyorsunuz. Bana 50 sayfa doküman gönderdiniz ama yanlış ben ayda 1500 sms hakkımı geçmem mümkün değildir. 1500 sms mesaj dan çok fazla artı 233 adet daha gönderdiğimi bildirdiniz ve bana en son mail adresime yasal uyarı olarak ödeme yapın diye yazı gönderdiniz. Ortada yanlış bir hesap var. Ben sadece paketim kadar normal 59,9 tl haklarımı kullandım siz bana 217 tl fatura gönderdiniz. Defalarca müşteri hizmetlerini arıyorum ulaşamıyorum ulaşamadım dakikalarca telefonda bekletiyorsunuz bir çok konudan AVEA hakkında şikayetçiyim siz müşterilerinizi böyle mi memnun etmeye çalışıyorsunuz? Benim mağduriyetim ne olacak peki? 217 tl yanlış bir faturadır durumu düzeltmenizi rica ederim. Bana gönderdiğiniz 50 sayfalık dokümanın bile altına 105.6 tl yazmışsınız hesaplar karıştırılmış maalesef benim faturam ödemem gereken 59,9 tl dir. 217 tl sonuçta ağır yanlış bir faturadır.Acil bilgi vermenizi rica ederim. Ayrıca AVEA bayisine de gittim Turk Telekoma da bayiye gittim benimle fazla ilgilenilmedi saatlerce telefonda yönlendirme yapıldı müşteri hizmetleri böyle mi çalışıyor peki soruyorum? Bana detaylı cevap gönderin lütfen kısaca ödemeniz gerekiyor diye mail yollamayın bir müşteriye ödeme saati verilmez.Önceki aylarda hiçbir sıkıntım olmadı ama bu ay AVEA nın bu yaptığından çok mağdur oldum ve üzüldüm.
    Lütfen bana bu konuda ivedi yanıt veriniz.Aylık yüzde 1,41 faizi de ödemem gerektiği yönünde AVEA dan bana mail geldi.
    ORHAN ÇAĞRI COŞKUN

  39. Hülya diyor ki:

    DTürk Telekom Avea hattı kullanmaktayım. 12-15 Hazıran arası Sırbistan’daydım. Haziran’ın 13’ünde 19 TL karşılığında 30 dakika yurtdışında konuşma paketi satın aldım. Bunun sadece 20 küsür dakikasını kullandım.Türkiye’ye döndüğümde 230 liralık fatura görünüyordu. Nedenini sorduğunda birlikte tatile gittiğim arkadaşımı her gün 30 -40 dakika aradığım iddia edildi. Arkadaşımla aynı odada kalıp, birlikte gezip aynı yerlerede birlikte yemek yiyor ve hiç birbirimizden ayrılmıyorken ???!!! Arayıp itiraz ettim! İtirazımı aldılar mesajlar attılar, itirazımın alındığına dair. .48 saat içinde çözüme ulaşılacağı söylendi. 48 saat sonra fatura çıkmadığı için itiraz anlamayacağı söylendi.? Faturanın çıktığı tarihte aradım itirazda bulunmak için bu sefer de döküm çıkmadığını, çıktıktan sonra şikayet alabileceklerini söylediler. Döküm çıkacağı gün aradığımdaysa bu seferde şikayetimi alamayacaklarını söylediler! Her gün aradığım idia edilen arkadaşım kendi operatörünü aradı ve o tarihler arasında onu arayan tek numara var ve o da ben değilim! Ama Avea aradığımı iddia ediyor!!! Bunun üzerine internette araştırma yaptım ve binlerce mağdur olduğunu gördüm! Tüketici haklarını aradım beni Bilgi Teknolojileri İletişim Kurumu’na yönlendirdi. Onlara da sadece online şikayette bulunulabiliyormuş ve siteleri düzenlenme aşamasındaymış. Hafta başından itibaren savcılığa başvurucam bakalım nolucak ? #hırsızavea

  40. Galip diyor ki:

    Fazlafaturagönderiliyor bunun düzeltilmesini istiyotumyoksa hattımı kapatcam tüketici mahkemesine gideceğim böğle giderlerse çok müşteri kaybederler

  41. ece arslan diyor ki:

    Şubat ayında geçiş yaptığım 29,90 tarife + telsiz ücreti 1,58 kuruş olup o ay ki faturam geçişten dolayı 26,75 tl gelmiştir sonraki mart nisan mayıs ayındaki faturam normaldi 31,50 kuruş şimdi ise müşteri hiz o tarifenin 33 tl +telsiz ücreti olduğunu söylüyor beni enayi yerine koyamazsınız ilk geçiş yaptığım zamandaki görüşmemde özellikle sordum 2990 ücreti dimi dedim evet dedi görüştüğüm bayan şuan konuşmanız dinlendi öyle bir durum yok denmesi çok ayıp personeli mi koruyorsunuz anlamadım yoksa konuşma kaydı denen birşeymi yok.. neyse ben paketimi aştığım zaman sorun bendedir öderim sıkıntı yok benden kaynaklı sorunum mağduriyetim halledilmezse hattımı kapatıcam böyle işlerle uğraşamam.

BİR YORUM YAZ